Merken

Rimmel London

Rimmel London is een Engels beautymerk en ontwerpt allerlei soorten make-up. Het uitgangspunt is om de look van de Engelse hoofdstad zo goed mogelijk tot uitdrukking te brengen in de beauty-items. Rim ...

248 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Rimmel London Foundation

Als je 's ochtends in de spiegel kijkt, dan zie je waarschijnlijk een huid die niet helemaal egaal is. Dat is heel normaal. Bijna iedereen heeft regelmatig een vlekje of een pukkeltje in het gezicht. Met Rimmel London foundation corrigeer je deze oneffenheden en creëer je een gelijkmatige teint. Rimmel London foundation laat de vette huid minder glimmen en pept de vermoeide huid op.

Wel of geen primer?

Rimmel London kent tal van soorten foundation én primers. De primer laat je foundation langer en beter zitten. Wanneer je een vette huid hebt, dan vermengt je huidvet zich bovendien in de loop van de dag met je foundation, zodat je make-up vervaagt. Bij een rijpere huid bestaat het risico dat de foundation in de rimpeltjes en lijntjes gaat zitten, waardoor deze extra opvallen. Om dit te voorkomen, breng je een primer aan onder je Rimmel London foundation. Dit is een extra laagje dat voorkomt dat de foundation zich rechtstreeks aan je huid hecht. De transparante primer past bij elke huidskleur.

Foundation en poeder

Rimmel London heeft speciale foundation om de huid te matteren. Het poeder van Rimmel London is ideaal om je make-up tussendoor nog even bij te werken. Het kleine poederdoosje past namelijk makkelijk in je handtas, zodat je het op elk moment van de dag tevoorschijn haalt. Natuurlijk is deze poeder speciaal afgestemd op de toon en structuur van de Rimmel London foundation.