Merken

Richardson Sheffield

Met Richardson Sheffield messen wordt snijden een peulenschil. De super scherpe messen van dit bekende Engelse merk zijn van uitstekende kwaliteit. Door het vernieuwende design liggen ze bovendien lek ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Richardson Sheffield messen

Je bent dol op kokkerellen en brengt in je vrije tijd vele uren in de keuken door. Vooral aan het snijden van groenten, vlees en vis ben je vaak veel tijd kwijt. Je wil graag snel en efficiënt kunnen snijden, schillen en hakken als een echte topkok, zonder een lamme hand te krijgen. Richardson Sheffield messen zijn hierbij je ideale assistent. Ze zijn met behulp van een speciale lasertechnologie gemaakt van roestvrij messenstaal. Daardoor blijven ze extra lang scherp.

Scherpe messen voor iedere snijklus

In het assortiment Richardson Sheffield messen vind je veel verschillende soorten koksmessen. Er zijn speciale varianten voor bijvoorbeeld vlees, groenten en brood. Er zijn messen die perfect zijn voor het snijwerk en andere messen die ideaal zijn om mee te schillen. Heb je nog weinig messen in huis? Kies dan voor een handige messenset met verschillende messoorten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen.

Kwaliteit en vernieuwing

Richardson Sheffield is een messenfabrikant die al in 1839 werd opgericht in Engeland. Het merk is bekend om zijn vele nieuwe uitvindingen door de jaren heen, zoals het houten messenblok. Vandaag de dag profiteer je van slimme vondsten als de lasertechniek die men gebruikt. Hierdoor snij je langer moeiteloos door elk stuk vlees. De messen zijn bovendien mooi ontworpen en prettig om te gebruiken. Combineer ze met het handige Richardson Sheffield keukengerei.

Voor 23:59 uur Richardson Sheffield messen bestellen bij wehkamp is morgenavond al sneller snijden.