Merken

Rexona

Met onze multiverpakkingen heb jij voordelig een voorraadje van jouw favoriete product in huis. Verzorg je lichaam met een heerlijke douchegel, was je haren met een voedende shampoo of fris je op met ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Rexona

Begin 20e eeuw is Rexona ontwikkeld in Australië door een arts die nieuwe soorten, lekker ruikende, verzorging wilde maken. Rexona heeft in de ruim 100 jaar dat het merk zich continu ontwikkeld, tot de expert die het vandaag is op het gebied van alles wat met zweet te maken heeft.

Monitionsense™-technologie

De Monitionsense™ van Rexona is een technologie met microcapsules die geur loslaten zodra je beweegt. Wanneer je beweegt ontstaat er wrijving, daardoor springen capsules open en laten de frisse geur los op het moment dat je het nodig bent. Handig voor zelfs de meest extreme omstandigheden. Rexona deodorant biedt 48 uur bescherming.

Type en grootverpakkingen

Rexona deodorant komt in verschillende types, zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past. Vind je het je een spray het fijnst? Of juist een roller? Rexona heeft het in het assortiment, voor vrouwen (Rexona Women) en mannen (Rexona Men). Bij Wehkamp bieden we voordelige grootverpakkingen aan, zodat je weer even vooruit kan.