Merken

Revell sALE: Speelgoed & games

Modelbouwers in hart en nieren kennen Revell natuurlijk allang. Dit merk werkt al decennialang aan de beste kwaliteit plastic en gegoten metalen schaalmodellen van vliegtuigen en auto's. Met Revel ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Revell

Vroeger, toen je zelf nog klein was, bouwde je met opa wel eens een schaalmodel. Oma verzorgde dan de randvoorwaarden - thee en koekjes - en jij en je opa maakten dan een Mercedes of een Fokker vliegtuig. Ook vandaag nog maakt Revell fantastisch speelgoed op schaal. Neem jij je zoon aan de hand mee?

Modelbouw en drones

Revell staat bekend om de klassieke modelbouwkits. Vliegtuigen, auto's en andere voer- en vaartuigen bouw je tot in detail na met de kits van Revell. Revell gaat echter met de tijd mee. Koop nu je eerste drone uit onze collectie van Revell. Ideaal voor beginners en gevorderden drone-vliegers. Kies voor een standaard drone of een zogenaamde Spy, met geïntegreerde camera's. Zo maak je de mooiste luchtfoto's of -films. Liever aan het bouwen? Kies bijvoorbeeld voor een Boeing 747 of een Audi R8 op schaal.

Voor jong en oud

Al sinds alle tijden vermaken jonge en oude bouwers zich met de bouwpakketten van Revell. Heerlijk om geconcentreerd bezig te zijn en om zo'n mooi resultaat neer te zetten. Lijkt het weer komende vakantie tegen te vallen? Met onze collectie Revell thuisvakantie vermaak je je meer dan prima. Kies samen met je zoon een mooi model uit en ga lekker aan de slag.

Revell bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe speelgoed vandaag voor 23:59 uur en ga morgen aan de slag! Ook profiteer je bij wehkamp van een gratis verzending bij een bestelwaarde boven de 20.-.