Merken

Retour Denim

Onze SALE: kinderjassen maakt kwaliteit bereikbaar voor ieder budget. Retour Denim is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan alleen een Nederlands kindermodemerk. Je koopt hier alles om je kind in st ...

197 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Retour Denim zwembroeken jongens

Heeft je zoon een nieuwe zwembroek nodig, maar is hij niet overal mee tevreden? Misschien heeft hij zo zijn eigen ideeën over stijl en design. In een zwembroek van Retour Denim voelt hij zich zelfverzekerd, stoer en hip. Hij weet dat hij er goed uitziet. Natuurlijk doet jou dat plezier. Vooral omdat Retour Denim een topmerk is, maar toch nog prima te betalen. Je gunt hem het beste en moedigt hem aan. Wie weet duikt hij morgen van de hoge duikplank in zijn nieuwe Retour Denim zwembroek voor jongens. Zien we daar een nieuwe kampioen?

Altijd de nieuwste modellen

De zwembroeken van Retour Denim zijn van 100% polyester. Dat betekent dat het materiaal licht is en heel snel opdroogt. De brede elastische tailleband snoer je aan met een koord. Het mesh binnenbroekje zorgt voor een goede pasvorm en comfort. Koop een zwemshort met camouflageprint en tailleband in contrasterende kleur. Of ga voor een model met een all-overprint van het logo van Retour Denim. Retour Denim brengt elk jaar twee hoofdcollecties uit. Zo ben je altijd zeker dat je helemaal hip bent!

Retour Denim zwembroeken voor jongens kopen bij wehkamp

Is zijn held Badr, Shane of Terrence? Wat zien die mannen er altijd goed uit, nietwaar? In de Retour Denim-jongenskleding ziet jouw zoon er ook als een sportieve hartenbreker uit.

Morgen in het water springen in een Retour Denim zwembroek voor jongens? Nu bestellen!