Merken

Replika

De Replika spijkerbroeken zijn speciaal ontworpen voor de grotere man. De Replika herenspijkerbroeken zijn van een hoge kwaliteit en hebben mooie wassingen die lang goed blijven. De casual jeans passe ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Replika spijkerbroeken voor heren

Wanneer je als man een groter postuur dan gemiddeld hebt, is het niet altijd even gemakkelijk om kleding te zoeken. Kom je een leuke broek tegen, is die niet in jouw maat verkrijgbaar. Of heb je een mooie broek aangeschaft, zit hij toch niet helemaal lekker. Misschien word je er wel eens moedeloos van. Met het merk Replika hoeft dat niet langer. De Replika spijkerbroeken zijn speciaal gemaakt voor mannen met grote maten, waardoor de broek altijd goed aansluit.

Replika herenspijkerbroeken regular fit

De collectie Replika spijkerbroeken voor heren bestaat uit modellen met een regular fit. Dit houdt in dat de jeans rechte pijpen heeft en een normale taille. De jeans heeft vijf zakken en wordt daarom ook wel '5 pocket model' genoemd. De Replika spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in twee wassingen: 'blue used wash' en 'dark blue washed'. De broeken bestaan voor 98% uit katoen en voor 2% uit elastaan.

Stel je eigen, unieke outfit samen

Met de casual ontwerpen van de Replika herenspijkerbroeken kan je eindeloos combineren. Doe er een paar toffe sneakers onder en draag er een mooi shirt boven en je kan zo de deur uit. Bekijk eens de collectie Replika heren T-shirts en schaf naast je broek direct een shirt aan. Binnen een paar minuten heb jij een compleet nieuwe outfit. Pas alles gerust thuis. Je hebt ruim de tijd om de Replika spijkerbroeken voor heren gratis terug te sturen.