Merken

Rehall

Bij het bekijken van de collectie van Rehall kom je al snel tot de conclusie dat deze kleding is ontworpen voor de stoere man of vrouw. De durfal die van de pistes raast alsof het niets is. Met de Reh ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Rehall

Op de piste steel jij graag de show. Je raast met je snowboard of ski's van de pistes af alsof het niets is. Bij jouw stijl past ook een stoere outfit. Kleding die gemaakt is voor mensen die weten wat ze doen. De Rehall kleding is uitstekend geschikt voor jou. Je winterjas en skibroek geven je nog net dat extra stukje zelfvertrouwen dat je soms nodig hebt om de piste de baas te zijn.

Warme kleding voor koude dagen

Rehall kleding is niet alleen bedoeld voor op de pistes, ook daarbuiten kan je de kleding uitstekend dragen. In de skibroeken beweeg je je gemakkelijk tijdens een mooie boswandeling. En de jas trek je aan zodra het vriest. Rehall maakt gebruik van kleuren als zwart, donkerbeige en donkerblauw. Zelfs de jas in een lieve roze kleur heeft nog een stoere uitstraling.

Niet voor grijze muizen

De winterkleding van Rehall is niet ontworpen voor de grijze muizen onder ons, maar voor de dames en heren die zichzelf durven te tonen. Ga voor een gewaagde skibroek met denimlook of een jas met een legerpatroon. De jassen zijn winddicht en beschermen je tegen de kou. De skibroeken zijn waterbestendig, waardoor een val in de sneeuw geen ramp is. Bekijk nu de collectie Rehall sportkleding voor dames en heren en zoek een warme outfit uit.