Merken

Regatta

Bij Regatta sportkleding staat naast comfort ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Regatta bestaat al sinds 1981 en heeft zich in de loop der jaren snel ontwikkelend tot een vooraanstaand outdoormerk. ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Regatta Softshell jas

Wanneer je op vakantie hoge bergtoppen bedwingt of gewoon wanneer je een wandeling maakt in ons eigen frisse klimaat, wil je lekker warm en droog blijven. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook beter voor je gezondheid. Met een van de Regatta softshell jassen, houd je alle kou en regen tegen. De Regatta softshell jassen gaan dicht met stevige ritsen en aansnoerkoorden, zodat de wind geen vat op je kan krijgen. Dat is perfect voor een trektocht door de bergen, maar natuurlijk ook voor op de fiets!

Zacht en soepel

Regatta softshell jassen zijn ontworpen als onderdeel van een outdoorcollectie. Dit past goed binnen de trend van meer bewegen en meer buiten zijn. Softshell is een materiaal dat waterafstotend en winddicht is, maar toch nog soepel en flexibel blijft. Voor extra bescherming tegen de kou draag je het beste verschillende laagjes over elkaar. Draag bijvoorbeeld een Regatta fleece vest met capuchon onder een van de Regatta softshell jassen.

Een softshell jas voor jou en je partner

Regatta sportkleding is er voor stoere mannen, maar ook voor stoere meiden. Bij de Regatta sportkleding voor dames vind je broeken die gedeeltelijk afritsbaar zijn en skorts die van buiten een rokje lijken, maar eigenlijk een broekje zijn met overslag. Dit is praktisch wanneer je wel je benen wil laten zien, maar niet je lingerie. Draag de skort met een warme maillot wanneer je deze met een van de Regatta softshell jassen combineert. Bestel snel!