Merken

Reece

Het merk Reece is specialist in stijlvolle en functionele sportkleding. Dit sportlabel hecht veel waarde aan stijl, frisse designs en mooie kleuren. Met de dynamische kleding van Reece halen sporters ...

114 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Reece Sportleggings

Sportkleding aan, sportschoenen aan... en gaan! Tijdens je gebruikelijke hardlooprondje ren je de sterren van de hemel. Alles gaat soepeltjes - behalve die vervelende sportlegging die de hele tijd afzakt. Argh! Afzakkende, opkruipende en jeukende sportleggings zijn de vijand van elke sporter. Tijd voor wat nieuws! Reece sportleggings zijn gemaakt van soepele, fijne materialen die zich vormen naar je lichaam. Zo kun je volledig focussen op je sport, of je nou hardloopt, tennist, rugbyt of danst.

Sportlegging aan en gaan!

Reece is een Australisch merk dat gespecialiseerd is in hockey. Dat betekent echter niet dat alleen hockeyers kunnen profiteren van de comfortabele sportleggings van Reece! De sportleggings van dit merk zijn geschikt voor alle sporten. De broeken zijn veelal gemaakt van polyester, elastaan en nylon. Sommige sportleggings zijn uitgerust met een zakje voor je sleutels. De sportleggings van Reece zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Combineer deze leggings met Reece sportbovenkleding, een goede bh en je favoriete sportschoenen en je bent klaar voor je training!

Bestel de Reece sportleggings van jouw keuze bij wehkamp

Erger jij je ook altijd aan die afzakkende sportbroeken en zou je wel eens een legging van Reece willen proberen? Bestel de legging van jouw keuze bij ons op de website. Wanneer je meer dan 20.- besteedt, is de verzending geheel gratis. Aangezien het van groot belang is dat een sportlegging goed past, kun je je bestelling kosteloos retourneren.