Merken

Reebok sALE: Hardloopkleding

Reebok staat voor sportieve items met veel kleur en voor een eerlijke prijs. Dat is in de collectie Reebok herenschoenen dan ook niet anders. Gespecialiseerd in sneakers kan je zeker iets naar jouw sm ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Reebok is in 1980 gestart als fitness merk, als pioneers van de fitness beweging. Maar ook vandaag de dag wordt Reebok nog steeds als voorloper gezien. Elke dag ontwikkelen ze producten bestaande uit een unieke combinatie van performance en stijl, voor die dames en heren die net zoveel van fitness houden als Reebok. Bij wehkamp vind je een uitgebreide Reebok collectie, om het optimale uit je workout te halen. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, een yoga les volgt of een step- of dansles gaat doen, met een outfit van Reebok kun je overal trainen.

Be More Human

‘Be More Human’ is een oproep aan de wereld om beweging en fysieke inspanning te omarmen als de weg naar een betere versie van jezelf en een betere wereld. Beweging maakt je lichaam niet alleen sterker, maar daagt je ook uit om de best mogelijke versie van jezelf te zijn – fysiek, mentaal en sociaal. Bij Reebok hebben we sterke relaties opgebouwd met enkele van de meest innovatieve fitnessprogramma’s die bewijzen dat fitness meer is dan enkel een activiteit – het is een levensstijl die verder reikt dan de gym. De oorsprong van onze designs is te vinden in ons iconisch erfgoed, waarbij het vieren van trotse individuen en het delen van hun eigen authentieke stijl met de wereld centraal staat.

Reebok Classics collectie

Naast een uitgebreide fitness collectie, heeft Reebok een mooie classic collectie voor zowel dames als heren. De classic collectie bestaat met name uit sneakers, zoals de Reebok Classics Workout (1984), Reebok Freestyle (1982) en de Reebok Club C (1985). De Classics collectie is zeer geschikt om onderweg naar de sportschool te dragen. Uiteraard kun je de sneakers ook gewoon aan naar je werk, school of naar een feestje. Bestel je nieuwe sportschoenen en sportbroek voor 23:59 uur, dan sport je morgen al in je nieuwe outfit in de sportschool of het park.