Merken

Redwood Outdoor

Redwood Outdoor tenten maken van kamperen een comfortabele gebeurtenis. De sterke tenten zijn geschikt voor gewone kampeerders, maar ook voor avonturiers en backpackers. Makkelijk op te zetten en verk ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Redwood Outdoor tenten

Hou je ook zo van de vrije natuur? Je trekt je stevige wandelschoenen aan, gooi een goed gevulde rugzak op je rug en ga met je tentje op pad. Lekker kamperen in de vrije natuur, tussen de bergen of in de duinen. Of ben je meer van kamperen met de luxe van een camping, zodat je toch kunt douchen met warm water? Wat voor een soort kampeerder je ook bent, kamperen wordt pas echt leuk in een van de mooie Redwood Outdoor tenten.

Tot drie personen in een tent

De stevige Redwood Outdoor tenten kunnen tegen een stootje. Het lichte gewicht van de koepel- en tunneltenten zorgt er voor dat ze gemakkelijk op je rugzak mee te dragen zijn. Ook zijn ze eenvoudig op te zetten. Er zijn tenten voor een, twee en drie personen in de collectie tenten van Redwood Outdoor opgenomen. De natuurlijke kleuren van het tentzeil zorgt ervoor dat je in het landschap niet zoveel opvalt. Ideaal als je tijdens je kampeertrip ook wild en vogels gaat spotten.

Alles voor kampeerders

Redwood Outdoor tenten vormen een perfecte slaapplek als je op trekkerstocht bent. Vooral in combinatie met de fijne, lichtgewicht Redwood Outdoor slaapmatten. Gebruik nog een slaapzak en je bent klaar voor de nacht. Redwood Outdoor biedt ook stevige outdoorkleding en accessoires voor de kampeerder.

Gespreid betalen

De Redwood Outdoor tenten bestel je gemakkelijk bij ons. Wist je dat je vooraf, achteraf en gespreid kan betalen? Dat is wel zo gemakkelijk. De tent wordt overigens gratis thuisbezorgd. Je hebt de tent 14 dagen op proef om bijvoorbeeld op te zetten in de achtertuin en uit te proberen. Mocht je dan toch niet tevreden zijn, kun je de tent gewoon ruilen.