Merken

Redwood Outdoor

Redwood Outdoor daagt je uit om de natuur op te zoeken en om de strijd met de elementen aan te gaan. In onze collectie Redwood Outdoor wandelen en outdoor vind je schoeisel en sokken voor optimale ond ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Redwood Outdoor

Je kinderen zijn dol op kamperen. Jij bent nooit echt een fan geweest van deze manier van vakantie vieren. Als je echter je kinderen zo enthousiast ziet als er gesproken wordt over het volgende avontuur, slaat je hart een keertje over. Om het voor jou leuker te maken, zorg je voor goede spullen, zoals van Redwood Outdoor. Een goede uitrusting is het halve werk!

Opgaan in de natuur

Met Redwood Outdoor kan je met een gerust hart opgaan in de natuur. De tenten zijn van goede kwaliteit, stevig en gemakkelijk op te zetten. Kies de maat die past bij jouw gezin. Naast tenten heeft het merk ook kampeerspullen voor je, zoals stoelen en zelfopblazende matten. Deze laatste nemen zeer weinig ruimte in beslag en zijn dus ideaal als je op zoek bent naar een lichte bepakking.

Kamperen en wandelen

In onze collectie Redwood Outdoor kamperen vind je allerlei praktische spullen voor je kampeeravontuur. Redwood Outdoor staat je ook bij als je er voor een dagtocht op uit trekt, zonder dat je gaat kamperen. Zorg voor een lange wandeling in de Ardennen voor goede sokken die de voet ondersteunen en transpiratievocht reguleren.

Redwood Outdoor bestellen bij wehkamp

Heb je een survivalweekend voor de boeg? Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je outdoor benodigdheden, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.