Merken

Redefined Rebel heren jeans

Redefined Rebel is een Scandinavisch merk dat is ontstaan sinds 2013. Redefined Rebel is te herkennen aan zijn casual designs in combinatie met de energie van een drukke stad en het relaxte van het mi ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Streetwear

Streetwear of ook wel Sports Fashion genoemd is een breed begrip waar veel artikelen onder vallen. Maar iedereen die streetwearkleding draagt, wil zich onderscheiden van de rest. Door bepaalde kledingitems te dragen zorg je voor een eigen identiteit. Van oorsprong komt streetwear uit de skatecultuur en hiphop scene maar tegenwoordig is het een kledingstijl geworden die je overal tegenkomt. Onze online collectie bestaat uit artikelen voor dames, heren en kinderen en we hebben al jouw favoriete Sports Fashion merken zoals adidas Originals, Nike, Puma en VANS. Zodat jij jouw eigen identiteit kunt bepalen.

Uitgebreide collective

De collectie van Sports Fashion is groot, we hebben van streetwear accessoires tot hoodies en van denim jackets tot sportieve T-shirts in het assortiment zitten. Met de filters kun je voorselecteren op verschillende groepen, wil je alleen het assortiment van dames zien? Selecteer dan op geslacht. Kies je favoriete merk en selecteer een bepaalde kleur om zo een beperkte selectie te zien. Om niet boven je budget uit te komen kun je gebruik maken van het prijsfilter zodat je nooit teveel uitgeeft.

Binnen deze groep spelen trends een grote rol, de stijl en identiteit van het assortiment blijft hetzelfde maar de kleuren en modellen veranderen elk seizoen. Zo heb je in de zomer stoere sweatshorts en in de winter sweaters met leuke prints.