Merken

Rebel & Rose

De Rebel and Rose armbanden zijn lief en stoer tegelijk. De armbanden zijn ontworpen voor dames en heren met een zachte kant, die aan de andere kant ook tegendraads kunnen zijn. De ontwerpers van deRe ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Rebel and Rose

De meeste mensen denken bij sieraden aan chic vormgegeven, zilveren of gouden armbanden of kettingen. Jij niet, jij weet dat sieraden veel meer zijn dan dat. Je houdt ervan om aan je outfit iets extra's toe te voegen, een accessoire dat de aandacht vraagt van anderen. En het moet vooral een sieraad zijn dat bij jou past. Lieflijk, maar ook een tikkeltje rebels. De Rebel and Rose armbanden zijn precies wat je zoekt.

Kies je eigen materiaal

In ons assortiment van Rebel and Rose vind je vier soorten collecties. De 'More balls than most' armbanden zijn uitgevoerd in twee verschillende soorten bedels, van metaal en van natuursteen. De 'Stones Only' armbanden bestaan alleen uit bedels die gemaakt zijn van duurzaam natuursteen. De 'Absolutely Leather' collectie zijn armbanden van leer, zoals de naam al verklapt. En ten slotte zijn er nog de 'Lion Head' armbanden, die te herkennen zijn aan een bedel met een leeuwenhoofd erop. Kies de collectie die bij jouw karakter past.

Warme kleuren

Rebel and Rose gebruikt voor zijn armbanden veelal warme kleuren die terug te voeren zijn op elementen uit de natuur. Zoals oceaanblauw, antraciet, bruin en zandachtige kleuren. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen dus tegen een stootje. De collectie is voor zowel vrouwen als mannen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de Rebel and Rose herenhorloges en -sieraden.