Merken

Real Techniques

Make-up-artiest of make-up-beginneling: met de handige make-up-artikelen van Real Techniques maakt iedereen zich eenvoudig perfect op. Zo breng je met de Real Techniques make-up-kwasten moeiteloos mak ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Real Techniques make-up kwasten

Je hebt het juiste poeder, concealer en oogschaduw in huis gehaald, maar het eindresultaat van al je inspanning voor de spiegel valt nog steeds tegen. Dit kan zomaar liggen aan de tools die je gebruikt. Met Real Techniques make-up kwasten is het namelijk stukken eenvoudiger om jezelf helemaal foutloos op te maken. Zo kan je met Real Techniques make-up kwasten poeder moeiteloos blenden of foundation zonder vlekken aanbrengen. Het resultaat is een egaal en natuurlijk ogend gezicht.

Kwasten voor een perfect opgemaakt gezicht

Bij ons vind je tal van verschillende Real Techniques make-up kwasten. Real Techniques make-up kwasten verschillen onder meer in omvang, vorm en materiaalsoort. Kwasten met natuurlijk haar gebruik je voor poeders, terwijl de kwasten met synthetisch haar ideaal zijn voor foundation en andere vloeibare make-up. Zoek je niet iets voor jezelf, maar voor bijvoorbeeld een vriendin? Dan vind je bij onze Real Techniques cadeaus voor haar ongetwijfeld een geschikt presentje.

Scherpe prijzen en gratis bezorging

Bij ons vind je zowel losse kwasten als complete penseelsetjes van Real Techniques. Met de setjes ben je goedkoper uit dan wanneer je de verschillende kwasten los koopt. Bovendien ontvang je de kwasten dan veelal samen met een praktische etui en/of sponzen die helpen bij het opmaken. Heb je voor minstens 20.- aan make-up besteld, dan worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. De handige Real Techniques make-up kwasten kopen bij wehkamp is dan ook erg voordelig.