Merken

Razor

Het Amerikaanse bedrijf Razor produceert onder meer buitenspeelgoed voor jong en oud. Het assortiment dat begon met een vouwstep, is inmiddels uitgebreid naar verschillende soorten stuntsteppen en ele ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Razor

Bijna iedereen is groot geworden met de step. Sinds een aantal jaren heeft de step de markt opnieuw veroverd. De elektrische steps van Razor zijn namelijk ideaal voor gebruik op het asfalt. Sommige steps zijn zelfs te gebruiken in het bos of op zanderige wegen. Of gewoon voor een rit naar school of kantoor. Daarmee wordt veilig steppen toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. De step is een leuk cadeau voor een verjaardag, een aardigheidje voor de feestdagen of gewoon zomaar een presentje voor jezelf.

Razor bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van een gevarieerd aanbod Razor steps. Zo kan je bij ons terecht voor een hoverboard, skelter, step, waveboard of accuvoertuig. Ze zijn gemakkelijk inklapbaar en daardoor overal mee naartoe te nemen. De stroeve voetenplank voorkomt struikelen tijdens een rit met je step. Bovendien zijn de meeste steps in hoogte verstelbaar. Razor biedt voor ieder wat wils, dus er zit ook zeker iets voor jou bij. Ze zijn te koop in verschillende felle kleuren en in combinaties van kleurtjes.

Nog meer voertuigen

Is een step van Razor niet helemaal jouw ding? Doe jezelf of iemand anders een plezier met een van de Razor voertuigen zoals een hoverboard. Dit voertuig is ongekend populair en draagt bij aan veel plezier en ontspanning.

Razor steps en andere voertuigen bestel je gemakkelijk online via de site. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.