Merken

Ravensburger educatief peuterspeelgoed

De Duitse fabrikant Ravensburger maakt speelgoed met een educatief karakter, zoals puzzels en gezelschapsspellen. Ravensburger is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat honderden verschillende spellen ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ravensburger spellen

De een gaat fanatiek voor de winst, de ander geniet vooral van de gezelligheid en dan is er ook altijd iemand met meer oog voor de snacks op tafel dan het spel. Dankzij Ravensburger spellen beleef je de leukste middagen en avonden gewoon binnenshuis. Met het hele gezin of vrienden om tafel speel je er vrolijk op los. Beleef het plezier dat je als kind al met de spellen van Ravensburger had nu opnieuw.

Klassiekers voor jong en oud

Bij Ravensburger spellen denk je al snel aan Memory. Met twee of meer spelers genieten ook de allerjongsten van dit net zo eenvoudige als plezierige kaartspel. In de fraai vormgegeven kaarten vind je veelal karakters uit de populairste kinderseries terug. Ravenburger kent ook nog tal van andere bord- en kaartspellen. Voor kinderen vanaf zeven jaar zijn er bijvoorbeeld Ravensburger spellen uit de Doolhof- of Labyrinth-serie. De junioredities van deze spellen zijn ook geschikt voor kleuters.

Vind jouw bord- of kaartspel

Met onze productfilters doorzoek je het brede aanbod Ravensburger spellen snel en kinderlijk eenvoudig. Een compact spel voor onderweg vind je bijvoorbeeld door in de filters voor een reisspel te kiezen. Zoek je nog naar een lastminute cadeau voor de vergeten verjaardag van je neefje of nichtje? Dan heb je mazzel, want bestel je het spel nog vóór 23:59 uur, dan heb je het morgen al in huis. Wil je de jarige iets anders dan een spel schenken, kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie Ravensburger puzzels.