Merken

Ravensburger

De Duitse fabrikant Ravensburger maakt speelgoed met een educatief karakter, zoals puzzels en gezelschapsspellen. Ravensburger is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat honderden verschillende spellen ...

265 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ravensburger

Kinderen spelen graag spelletjes. De puzzels en gezelschapsspellen van Ravensburger staan garant voor urenlang speelplezier en zijn ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Ze zijn leuk om cadeau te doen ter gelegenheid van een verjaardag, maar je kan ze natuurlijk ook zomaar geven. Er zijn enorm veel puzzels, bordspellen en pocketspellen om uit te kiezen. Er is speelgoed voor de allerkleinsten, maar ook volwassenen vermaken zich uitstekend met een familiespel. Wat is er in de koude wintermaanden nu leuker dan gezellig met elkaar een potje kaarten of een bordspel spelen?

Ons aanbod spellen van Ravensburger

Je kan het zo gek niet bedenken of je treft het aan op onze site. Ravensburger biedt namelijk voor ieder wat wils. Maak de keuze uit onder meer badspeelgoed voor baby's, kaartspellen voor jong en oud, knutselproducten voor kleuters en 3D-puzzels van bekende gebouwen. Op sommige puzzels is een landschap, op andere een dier of een bekende Disney-figuur. Wat je ook van Ravensburger in huis haalt, je zult er ongelofelijk veel speelplezier van hebben samen met de allerkleinsten, de familie of je vrienden.

Houten speelgoed

Zelfs voor de allerkleinsten heeft Ravensburger volop keuze. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment Ravensburger houten speelgoed en laat jouw kind spelenderwijs de wereld ontdekken.

Koop Ravensburger gemakkelijk online bij wehkamp. Wij verzenden gratis vanaf 20.-. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur, dan ben je de volgende werkdag al verzekerd van speelplezier.