Merken

Raaf sierkussens

Het beddengoed van Raaf houdt niet alleen je lichaam warm, het ziet er ook bijzonder chic uit. De plaids hebben veelal een stijlvol design in één kleur, al zijn er ook doeken van imitatiebont. Het fra ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Raaf sierkussens

Je bank of fauteuil kan nog zo mooi zijn, hij is niet compleet zonder Raaf sierkussens. Bij ons vind je een brede collectie sierkussens van dit bekende merk. Het merk speelt voortdurend in op de laatste woontrends. Tweemaal per jaar brengt Raaf een geheel nieuwe en moderne collectie uit. Als je het belangrijk vindt om de laatste woontrends te volgen, dan zit je met de Raaf sierkussens helemaal goed.

Combineer met sierkussens

De Raaf sierkussens zijn zo ontworpen dat je ze uitstekend met elkaar kunt combineren. De stoffen, kleuren en patronen zijn op elkaar afgestemd. Zo creëer je een unieke combinatie van woonaccessoires en het past altijd bij jouw interieur. De kleuren, stoffen en patronen in de collectie lopen zo uiteen, dat je altijd meerdere kussens vindt die bij jouw smaak passen. Maak je bank helemaal af en combineer de sierkussens met stijlvolle Raaf plaids.

Inspiratie uit het leven

Ontwerpster en eigenaar van Raaf, Mirjam van den Dungen, haalt de inspiratie voor de sierkussens uit het leven zelf. Zoals een mooi gebouw, een prachtig opgemaakt bord in een restaurant en de kleuren in de natuur. Op het eerste gezicht zie je dat niet direct terug in de kussens. Dat maakt de Raaf sierkussens juist extra interessant. Al zittend op de bank, tegen je mooie kussen aan, kun jij fantaseren waarop het ontwerp van jouw kussen geïnspireerd is.