Merken

Quinny

Boodschappen doen of een dagje uit met de baby is gezellig en gemakkelijk dankzij de buggy’s en kinderwagens van Quinny. De fijne kinderwagens rijden lekker soepel. Dankzij de stevige banden heb je ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Quinny

Je kleintje is geboren en je hebt na een weekje herstellen van de bevalling wel eens zin om naar buiten te gaan met de kleine. Je wil even een bakkie doen bij je beste vriendin of een paar boodschappen in huis halen. Je baby gaat dan heel gemakkelijk mee in een kinderwagen of buggy van het vrolijke merk Quinny.

Op stap met de baby

De buggy’s en kinderwagens van Quinny hebben dankzij de gebruikte kleuren een zeer vrolijk uiterlijk. Vooral rood en blauw voeren de boventoon. Daarnaast heb je de keuze uit zwart en donkergrijs. De buggy’s zijn uitgevoerd met robuuste banden voor als je veel gaat wandelen. De buggy’s met kleinere wieltjes zijn ideaal voor in de stad. De buggy’s en kinderwagens zijn voorzien van een gordelharnasje. Deze comfortabele bandjes zijn in lengte verstelbaar. Je klikt ze eenvoudig vast. Ligt je kindje voornamelijk? De reiswieg klik je gemakkelijk op het onderstel van de buggy.

Alles bij de hand?

Dankzij het bagagenetje onder het zitje van de Quinny buggy, neem jij gemakkelijk wat boodschappen mee naar huis. Ook kan je hier luierdoekjes en een toilettasje met spulletjes bewaren. Handiger is het om voor een van de handige luiertassen te kiezen. Een luiertas biedt ruimte voor alles wat je voor je baby’tje nodig hebt. Bovendien hou je dan het bagageplekje van de Quinny buggy vrij voor boodschappen. De luiertas hang je gemakkelijk aan de duwstang van je Quinny kinderwagen.

Vandaag bestellen, morgen erop uit

Bestel vandaag nog je nieuwe Quinny buggy of kinderwagen. Wij rijden deze dan morgen al naar je toe, zodat je lekker op stap kan met je kleintje. Betaal vooraf, achteraf of in handige termijnen.