Merken

Quiksilver

Quiksilver is een merk gericht op mensen met een active lifestyle. Quiksilver ontwerpt en produceert kleding en accessoires voor mensen met een actieve levensstijl. Een rijke geschiedenis in de surf- ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Quiksilver

Quiksilver, Inc. is een Amerikaans sportmerk, begonnen in Torquay, Australië, maar nu opererend vanuit Huntington Beach, Californië. Het is een van 's wereld grootste fabrikanten van surfkleding en andere board gerelateerde producten. Het logo, gemaakt door de bedenkers van het merk, Alan Green en John Law in 1973, was geïnspireerd door de Japanse schilder Hokusai's houtwerk The Great Wave off Kanagawa. Het bestaat uit een grote golf met een berg op een rode achtergrond.

Surfy, outdoor, sporty en avontuurlijk

Quiksilver staat vooral bekend om de surfy, outdoor, sporty en avontuurlijke looks. De prints zijn geinspireerd door de surfy lifestyle. Het merk staat bekend om de goede fitting van Bad, Sport, Snowb, livestyle en outdoor kleding. Het merk kan voor jong en oud. Zowel op het kantoor, in de natuur, het skatepark of op het strand zal Quiksilver je altijd een hippe en moderne look geven. Quiksilver zet zich er in voor het milieu en gebruikt daarom veel gerecycled materiaal om de producten te laten maken. Dit doen ze bijvoorbeeld met plastic flessen.