Merken

Qlima

Qlima biedt handige oplossingen voor de luchtbehandeling in je huis met luchtbevochtigers en luchtontvochtigers. Maar dat is niet alles. Zo heeft Qlima verwarming, kacheltjes en airco. Deze handige ap ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Qlima

In een groot huis heb je niet altijd overal verwarming. Op de zolder, souterrain of in de kelder bijvoorbeeld. Ook zijn niet alle huizen voorzien van verwarming op de slaapkamers. Of is je huis te warm in de zomer en zou je wel wat extra luchtverplaatsing kunnen gebruiken op kantoor of de slaapkamer? Dan kies je voor Qlima, want Qlima heeft de apparaten om je woning (of kantoor) nog aangenamer te maken.

Behaaglijk huis

Qlima maakt van je huis een behaaglijk thuis, het hele jaar door. De apparaten zijn overigens ook goed te gebruiken in een vakantiehuisje, (sta)caravan of op kantoor. Er zijn speciale apparaten om de lucht te reinigen in huis, maar ook luchtontvochtigers – ideaal voor een vochtige kamer, zoals een kelder – en luchtbevochtigers voor te droge kamers. Ook heeft Qlima airco’s voor aan de muur, mobiele airco’s en diverse verwarmingselementen, waaronder een laserkacheltje en een ventilatorkachel.

Gezond klimaat

Een gezond klimaat in huis of op kantoor is heel belangrijk om lekker fris de dag door te komen. Wanneer het te koud is of juist veel te warm, voel je je niet lekker in je vel zitten. En als het te droog is in de kamer krijg je last van je ogen, terwijl een te vochtige kamer weer muf kan ruiken. Met verwarming en airco kun je de temperaturen in de kamers goed regelen. En met de Qlima luchtbehandeling apparaten zorg je ervoor dat de lucht in huis perfect is.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Geef je huis, kantoor of (sta)caravan een goed klimaat met de producten van Qlima. Bestel deze vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis. De verzending is gratis. Betaal vooraf, achteraf of in handige termijnen.