Merken

Q/S designed by spijkerbroeken dames

Tegenwoordig is de spijkerbroek niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Daarom ontwerpt het Duitse merk Q/S designed by dames spijkerbroeken met een elegante pasvorm. In de comfortabele Q/S desig ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Q/S designed by spijkerbroeken dames

Vergaderingen op het werk, op de fiets naar de kinderopvang, een etentje met vriendinnen… Soms wil je gewoon de hele dag door kunnen gaan, zonder tussendoor steeds van kleding te hoeven wisselen. Een goede spijkerbroek is dan de ideale oplossing. Hij zit lekker en je kunt er goed in bewegen. Bovendien kun je Q/S designed by spijkerbroeken voor dames uitstekend combineren met een bloes en jasje voor een nette outfit of met een leuke top voor een meer casual look.

Maak gemakkelijk hippe combinaties

De Q/S designed by spijkerbroeken voor dames zijn ontworpen met een vrouwelijke pasvorm en zijn beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Kies een donkere spijkerbroek voor een formelere look of ga juist voor een lichtere hippe jeans. Combineer je Q/S designed by dames spijkerbroek met een ander kledingstuk uit de collectie, zoals een van de vele Q/S designed by dames-T-shirts en tops. Zo stel je gemakkelijk een perfecte outfit samen waarmee je altijd goed voor de dag komt.

Q/S designed by Spijkerbroeken dames bestellen

De Q/S designed by spijkerbroeken voor dames en hippe tops bestel je eenvoudig online bij wehkamp. Je kunt ze lekker thuis passen op een moment dat jou het beste uitkomt. Omdat we snappen dat niet iedere spijkerbroek altijd even goed past, kun je bij ons je aankoop gewoon gratis terugsturen en alsnog de juiste maat bestellen.