Merken

PureLime

De oprichters van PureLime hebben de overtuiging dat sporten meer is dan een prestatie. Sporten is het moment waarop we ons hoofd leeg maken en kunnen ontspannen. Het doel is niet om de best mogelijke ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PureLime

Sporten is voor jou het moment om tot jezelf te komen. Even niets aan je hoofd en weg van alle zorgen. En het moment na het sporten is nog lekkerder. Met een voldaan gevoel zit jij op de bank te genieten van je prestatie en kan je er weer even tegenaan. Maak van sporten een feestje met de kleding van PureLime. Die zit niet alleen comfortabel, maar is ook modieus.

Breathe Dri technologie

In de sportkleding van PureLime zit de Breathe Dri technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor een optimale regulatie van de lichaamstemperatuur tijdens het sporten. In koude omstandigheden blijft je lichaam warm en in warme omstandigheden houdt de kleding je lichaam koel. Alle kledingartikelen zijn vochtregulerend, waardoor het lekker droog blijft. Onze collectie bestaat uit sportbeha's, T-shirts met en zonder mouwen, sportvesten en sportbroeken in diverse lengtes.

Sportkleding voor allerlei maten

De sportkleding van PureLime is ontwikkeld voor een diversiteit aan sporten. Draag de kleding tijdens dansen, yoga, fitness, tennis, hardlopen, squash en wat al niet meer. Behalve in de reguliere maten is alle kleding ook verkrijgbaar alsPureLime grote maten dameskleding. PureLime streeft ernaar om de kleding zo comfortabel mogelijk te maken. Zo gebruiken ze platte naden en zijn de tops voorzien van zachte bandjes om striemen te voorkomen. De leggings hebben een Coolmax inzet bij het kruis om irritatie tegen te gaan.