Merken

Pure Baby Love

Het gebruik van een draagdoek kent vele voordelen. Niet alleen is het fijn om je handen vrij te hebben, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je baby. De fijnste babydragers vind je bij Pu ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pure Babylove

Het krijgen van een baby is een wonder, maar het vergt tegelijkertijd veel aanpassingen in je leven. Zolang je kleintje nog niet goed kan lopen, heb je je handen letterlijk (en figuurlijk) vol aan een baby. Een draagdoek zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt. Een draagdoek is echter niet alleen praktisch, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de heupen en rug van de baby. Ook kan het dragen in een draagzak het huilen verminderen.

In alle kleuren van de regenboog

Bij Pure Babylove vind je draagdoeken in alle soorten en maten. Daarmee is het zowel mogelijk om je kindje op je rug als op je borst te dragen. De draagdoeken van Pure Babylove zijn er in de maten 6 en 7. Maat 6 is geschikt voor vrouwen t/m maat 42, en maat 7 voor vrouwen met maat 44 t/m 50. Je kan kiezen uit een breed scala aan kleuren: van paars tot blauw, en van groen tot grijs.

De fijnste draagdoeken vind je bij wehkamp

Wil je ook eens een Pure Babylove draagdoek of een van de andere babydragers uitproberen? Bestel de draagdoek van jouw keuze dan bij ons op de website. Bestellen is gemakkelijk en snel: wanneer je de draagdoek vóór 23:59 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis (met uitzondering van zondagen). Is een draagdoek toch niets voor jou? Retourneer je bestelling dan binnen 30 dagen - geheel kosteloos!