Merken

Puma zwemmen

Als je wil gaan zwemmen moet je de deur uit. Maar je koopt al je zwemspullen natuurlijk gewoon bij wehkamp online. In onze categorie zwemmen vind je badkleding, slippers en accessoires. Kijk bij het a ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PUMA zwemmen

Jij bent iemand die er graag fit en sportief uitziet. Daarom zoek je je zwemkleding en -accessoires zorgvuldig uit. Een professioneel merk ondersteunt bovendien je prestaties. PUMA ontwerpt zwemkleding voor professionele sporters. Hiervoor gebruikt men materialen die zo weinig mogelijk weerstand bieden. Zo glijd jij als een vis door het water. De zwempakken en de shorts zijn bovendien lichtgewicht, maar toch superelastisch. Wanneer je uit het water komt, drogen ze razendsnel op. Geschikt voor zwemmen, maar ook voor andere watersporten. Met PUMA sta je bijvoorbeeld ontspannen op je surfboard. Laat die golven nu maar komen!

Badkleding en accessoires

In de sportschool, de sauna of op vakantie is hygiëne erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat je altijd badslippers bij je hebt. Zo voorkom je dat je voetschimmels oploopt. Je kan echter ook met je sokken in PUMA-badslippers. Volgens de nieuwste trend gaan mensen zelfs de straat op met hun slippers. Ja, dat kan! PUMA-slippers zijn sterk, modieus en heel erg comfortabel. Het kost bovendien weinig geld om er helemaal bij te horen.

PUMA zwemmen bestellen bij wehkamp

Houd je van het comfort en de coole uitstraling van PUMA? Kijk dan eens bij de PUMA-streetwear voor dames en heren. Hier vind je hoodies, broeken en shirts die je casual draagt, maar ook op de sportschool.

Neem je morgen al een duik? Bestel dan vandaag bij wehkamp, dan komen we morgen voorrijden.