Merken

Puma kindersportkleding

Als je voor je kind nieuwe sportkleding zoekt of zelfs een hele outfit wil samenstellen, dan moet je zeker eens de PUMA kindersportkleding bekijken. Die is zowel voor jongens als voor meisjes aantrekk ...

76 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PUMA kindersportkleding

Na lang aandringen heb je je kind eindelijk te weten te overtuigen om te gaan sporten. Je vindt het belangrijk dat je zoon of dochter voldoende beweging krijgt, zodat je kind goed in het vel zit. De sport is uitgekozen en nu is stap twee de sportoutfit samenstellen. En dat is nog niet zo makkelijk. Je wil dat de kleding van goede kwaliteit is en dat je kind zich er prettig en comfortabel in voelt. Kijk daarom eens naar onze collectie PUMA kindersportkleding. Bij dit merk zit je helemaal goed.

Van alles wat

De collectie PUMA kindersportkleding is breed. Je vindt er van alles wat, zoals T-shirts, truien, vesten, korte en lange broeken, sportschoenen en sokken. Je vindt er zelfs complete trainingspakken, dan ben je snel klaar. Op veel truien staat de merknaam PUMA groot aangegeven, op andere kledingstukken zien we het welbekende logo van het merk: een springende poema. De kindersportkleding is verkrijgbaar in de maten 68 tot en met 176 en de schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 30 tot en met 38.

PUMA kinderschoenen

In de collectie PUMA kindersportkleding vind je ook voetbalschoenen. Als je de sportoutfit van je kind liever wil aanvullen met andere schoenen, dan kan je eens een kijkje nemen bij de PUMA kinderschoenen, waar je allerlei sneakers vindt. We bezorgen bij bestelding vanaf 20.- de sportkleding gratis bij je thuis.