Merken

Puma kinderschoenen

Puma kinderschoenen zijn sneakers die de groeiende kindervoet dankzij een voetbed goed ondersteunen. Voor de allerkleinsten sluiten deze kinderschoenen met klittenband, voor grotere kinderen met veter ...

143 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Puma kinderschoenen

Rennen, springen, fietsen, klimmen en een balletje trappen: wat voor een weer het ook is, kinderen houden van buiten spelen. Om lekker te kunnen doen waar ze zin in hebben, hebben ze goede schoenen nodig. Vooral kinderen die net leren lopen en in de groei zijn, hebben de steun van een goed voetbed nodig. Geef je kinderen daarom Puma kinderschoenen, voor jongens en meisjes.

Hippe kinderschoenen

Puma kinderschoenen heeft een collectie sneakers voor kleine en grote kinderen, voor jongens en voor meisjes. Vanaf maatje 20 tot en met schoenmaat 39 kan je in deze collectie de leukste en meest kleurrijke sneakers vinden. De allerkleinsten hebben klittenband op hun schoentjes – lekker makkelijk, ook voor henzelf. Voor de grotere kinderen zijn er allerlei kleurrijke sneakers met veters te koop. De sneakers van Puma voor meisjes hebben zelfs grote strikken. Naast kleuren als blauw, paars, roze en groen, maakt men ook gebruik van wit en zwart voor een meer klassieke look.

Balletje trappen, dansen en naar school

Puma kinderschoenen zijn geschikt om op te sporten, buiten te spelen met Puma buitenspeelgoed of om te dragen als fashionstatement. De trendy sneakers passen perfect bij sportieve kleding, maar ook bij jeans met een mooie top. Voor de dansles of een tennistraining zijn er ook zeer geschikte schoenen bij.

Vandaag besteld, morgen al aan

Meet de voeten van je kind op van de hiel tot aan de grote teen, en bestel daarna meteen de nieuwe Puma kinderschoenen uit onze collectie. Bestel je vandaag voor 23:59 uur, dan brengen we de schoenen morgen al bij je thuis.