Merken

Puma hockey

Denk je aan PUMA, dan denk je aan sportkleding en casual streetwear. Het ontwerpen van comfortabele kleding voor de meest uiteenlopende sporten is waar het Duitse merk groot mee werd. Je koopt hier bi ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PUMA hockey

Jij bent niet van het hockeyveld af te krijgen en je leeft voor de sport. Omdat je een echte fanatiekeling bent, vraag je iedere keer het uiterste van jezelf. Dit lukt alleen wanneer je over de juiste uitrusting beschikt. Daarom koop je alles van PUMA voor hockey.

Voor iedere sporter geschikt

Bij PUMA weten ze waar ze het over hebben. Dit valt dan ook direct op wanneer je het aanbod van PUMA voor hockey bekijkt. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om zonder irritaties door oncomfortabele kleding je uit te leven op het hockeyveld. Van sport-bh's en sportondergoed, tot shirts, shorts en sporttassen, PUMA voorziet je in alles. PUMA voor hockey is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen in frisse kleuren of in zwart. PUMA voor hockey koop je in de maten 34 tot en met 40 voor dames, 46 tot en met 54 voor heren en 128 tot en met 164 voor kinderen.

PUMA voor hockey bestellen bij wehkamp

Wil je snel PUMA voor hockey bestellen bij wehkamp? Maak dan gebruik van de zoekfilters op de site. Selecteer de gewenste eigenschappen en met één druk op de knop krijg je een compleet overzicht. En de tijd die je hiermee bespaart gebruik je weer voor het bekijken van ons overige aanbod PUMA, zoals PUMA-sportbasics. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- brengen wij geen bestelkosten in rekening.