Merken

Puckababy

Puckababy is inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk voor ouders als kinderen en zorgt voor meer dan alleen een goede nachtrust. Bij Puckababy staat het welzijn van jouw kindje centraal. De basisgeda ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Puckababy

Rust en geborgenheid zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van je baby. De innovatieve producten van Puckababy zorgen daarvoor. Van The Original babyslaapzakjes die onrustig slapende baby’s het gevoel geven ingebakerd te zijn tot de GoGo Kidz knuffeljasjes: Puckababy laten de allerkleinsten slapen als een roos. En dan is er nog The Bag, een vierseizoenenslaapzak voor baby’s en peuters die goed en veilig slapen bevordert. Een goede nachtrust voor kinderen en ouders, maar ook een fijn levensritme, dat is het uitgangspunt van Puckababy. Bij ons vind je heel veel verschillende producten waarmee je dat kunt bereiken. Welk artikel voor jou het geschiktst is, hangt natuurlijk af van je eigen wensen en eisen. Zodra je de productspecificaties hebt vergeleken met jouw voorkeuren, kom je vanzelf uit bij het ideale Puckababy-product. Uiteraard kun je bij wehkamp.nl met vertrouwen bestellen, want we bieden je een prima service en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Daar staan we om bekend!

Rust is belangrijk volgens Puckababy

Omdat ons leven steeds drukker wordt, en dit al begint zodra we nog maar amper geboren zijn, heeft Puckababy zich als doel gesteld om baby’s én ouders zo veel mogelijk rust te bieden. Dat doen ze door innovatieve artikelen op de markt te brengen die de ontwikkeling van kinderen bevorderen en het hele gezin laat profiteren van de extra rust die geboden wordt. Baby’s voelen zich warm, prettig en geborgen met de producten van Puckababy. Al bestaat het merk nog maar sinds 2007, al snel sloeg het concept aan. De collectie werd dan ook uitgebreid van slaapzakken tot wikkeldekens en babylakens. Wij hebben ze allemaal voor je. Veel rust toegewenst!