Merken

PS Poelman

Trendy en comfortabel: dat zijn de schoenen van het hippe Nederlandse merk PS Poelman. Bovendien zijn de schoenen, sneakers en laarzen net even anders dan anders, zodat je voor iedere outfit een echte ...

112 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PS Poelman damesboots

Mode is jouw ding. Je houdt graag de modebladen in de gaten om te weten wat je komend seizoen absoluut in je kast moet hebben hangen. PS Poelman behoort sinds kort tot jouw favoriete schoenenmerken. Op de eerste plaats vanwege de toffe ontwerpen, en op de tweede plaats omdat het merk van Nederlandse bodem komt. Ten slotte zijn de aantrekkelijke prijs en de hoge kwaliteit natuurlijk ook een belangrijke factor.

Damesboots waarmee je de show steelt

De PS Poelman damesboots bevatten de perfecte ingrediënten om de show mee te stelen. De laarzen van reptielenleer zijn gedurfd en kordaat, de leren chelseaboots stralen rock-'n-roll uit, en de leren veterboots zijn lekker alternatief. Alle PS Poelman damesboots bestaan uit echt leer, waardoor ze lange tijd meegaan en mooi blijven. Door ze goed te onderhouden blijven ze soepel en als nieuw.

Combineer stoer met lief

De stoere damesboots combineren uitstekend met lieve jurkjes. Een toffe outfit voor naar feesten of festivals. De jurk maakt het lekker losjes en vrolijk, de PS Poelman damesboots zorgen voor de krachtige uitstraling. Maar ook met een skinny jeans zijn deze boots tof. Stop je broek erbij in, draag er een wijdvallende trui boven, en je hebt een vlotte en eigentijdse outfit. Bekijk ook eens de PS Poelman-damessneakers als je liever voor een sportievere look gaat.