Merken

PROMISS sALE: Jassen & blazers dames

Haal de mooiste jassen in huis, dankzij de Promiss SALE: jassen en blazers voor dames. De kleurrijke SALE: jassen en blazers voor dames biedt de mooiste jassen, tegen de seizoenen in. Ideaal als je no ...

56 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss SALE: jassen en blazers voor dames

Wat kan het in de lentemaanden soms nog koud zijn. In maart en april valt er soms zomaar sneeuw uit de hemel. En dat terwijl je geen winterjas meer hebt. Of de herfst duurt extra lang met heerlijke zomerse dagen. Dan heb je niets aan een winterjas, dan wil je nog een nieuwe tussenjas. Wanneer je een mooie jas tegen de seizoenen in nodig hebt, dan vind je deze vast bij de Promiss SALE: jassen en blazers voor dames.

Variërende collectie

De collectie Promiss SALE: jassen en blazers voor dames biedt iedere keer een nieuw aanbod. Dat betekent dat je soms snel een keuze maakt, want op is echt op. In de Promiss SALE: jassen en blazers voor dames vind je de ene keer uit veel tussenjassen, de andere keer vooral winterjassen. Neem daarom geregeld een kijkje en vind je favoriete exemplaar uit de reguliere collectie tegen een lagere prijs. De Promiss SALE: jassen en blazers voor dames zijn verkrijgbaar in de maten 34/XS tot en met 50/5XL.

Past bij je garderobe

De mooie Promiss SALE: jassen en blazers voor dames draag je met gemak met je hele garderobe. Let er bij lange jassen uit de collectie Promiss SALE: jassen en blazers voor dames wel op, dat deze nog een randje van de Promiss damesrokken laten zien. Dat is elegant en stijlvol. De Promiss SALE: jassen en blazers voor dames laten zich goed combineren met laarzen, jeans, pantalons, jurkjes en natuurlijk pumps.