Merken

PROMISS spijkerbroeken dames

De stijlvolle Promiss spijkerbroeken voor dames bieden je heel veel comfort en combinatiemogelijkheden. De ene keer draag je namelijk de spijkerbroeken dames met pumps en een feestelijke top, de ander ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss spijkerbroeken voor dames

Wat is het toch fijn dat er een broek bestaat die je zowel zakelijk als feestelijk draagt. Een broek die je aantrekt om te gaan shoppen met vriendinnen, lunchen met een vriend en een dagje uit te gaan met de kinderen. Of je nu rondingen hebt of een ranke bouw, de collectie Promiss spijkerbroeken voor dames heeft voor iedere gelegenheid de perfecte spijkerbroek.

Collectie voor alle vrouwen

De collectie Promiss spijkerbroeken voor dames is er voor iedere dame. Zo zijn er skinny jeans, regular jeans en natuurlijk slim fit jeans. Heb je meer rondingen dan zijn er ook Promiss spijkerbroeken voor dames voor je te vinden. De jeans zijn uitgevoerd in verschillende klassieke jeanskleuren, waaronder blauw en zwart. Wehkamp heeft Promiss spijkerbroeken voor dames in de maten 27-28 tot en met 50-34. Met behulp van de maattabel is het gemakkelijk om je jeansmaat te bepalen.

Perfecte basis voor al je outfits

De Promiss spijkerbroeken voor dames verzorgen voor iedere gelegenheid de perfecte basis. Zo staan de Promiss spijkerbroeken voor dames heel leuk met een casual trui, feestelijke top of zakelijke blouse uit de collectie Promiss-damesblouses en -tunieken. Combineer dezelfde Promiss spijkerbroek voor dames de ene keer met sneakers en de andere keer met pumps. Zo creëer je telkens een heel nieuwe look.

Draag morgen je nieuwe spijkerbroek

Heb je een van de Promiss spijkerbroeken voor dames op het oog? Bestel deze dan vandaag en je trekt hem morgen al aan. En omdat je meer dan 20.- besteedt is de bezorging kosteloos.