Merken

PROMISS bruiloftjurken

Een bruiloft is het perfecte excuus om een nieuwe jurk uit te zoeken. Ook als je zelf niet trouwt, wil je er immers piekfijn uit zien! Wij helpen je in deze zoektocht een handje met onze collectie bru ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss bruiloftsjurken

De huwelijksuitnodiging is amper op de deurmat gevallen en je begint al na te denken over wat je die dag aan zal doen. Geen wit natuurlijk, maar wat wel? Je wil stijlvol voor de dag komen, maar de aandacht natuurlijk ook niet afleiden van de bruid. Misschien vind je wel wat leuks in de collectie van Promiss. Promiss bruiloftsjurken hebben een verfijnde, moderne uitstraling en zijn geschikt voor elk type bruiloft.

Om door een ringetje te halen

Of het huwelijk nou binnen of buiten plaatsvindt, in een kerk of elders, bij Promiss vind je vast wel een jurk die bij de gelegenheid past. Je kan kiezen uit verschillende pasvormen, halslijnen en mouwlengtes. Promiss bruiloftsjurken hebben een flatterende pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Maak je outfit af met onze Promiss damesaccessoires. Een mooie jurk vraagt immers om mooie sieraden!

wehkamp is er ook last minute

Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan en ben je dringend op zoek naar een outfit? Misschien vind je onze Promiss bruiloftsjurken wel wat! De kleding van Promiss is verkrijgbaar in een breed scala aan maten (34 tot en met 50). Heb je iets te lang gewacht met het bestellen van een jurk en is de bruiloft al over een paar dagen? Geen paniek! Wanneer je je bestelling voor 23:59 uur plaatst, heb je het pakketje de volgende werkdag in huis.