Merken

PROMISS dames slim jeans

Promiss dames slim jeans bieden je een mooie spijkerbroek met smalle pijpen, die je benen in de spotlight zetten. De dames slim jeans geven je zo een slanker silhouet, ook wanneer je een grotere maat ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss dames slim jeans

Soms heb je gewoon zin in een jeans die anders is dan anders. Eentje die je lichaam omhult als een tweede huid, en waarin je benen slanker lijken. Kies dan voor de mooie collectie Promiss dames slim jeans die ook spijkerbroeken heeft voor een maatje meer.

Laat die benen zien

Met de Promiss dames slim jeans valt het accent snel op je mooie benen. De broek laat ze namelijk zien in al hun glorie, zonder te veel moeite daarvoor te doen. De Promiss dames slim jeans hebben rekbare eigenschappen, zodat ze makkelijk met je mee bewegen bij alles wat je doet. Ze zijn er in klassieke jeanskleuren. We hebben Promiss dames slim jeans in de maten 27-28 tot en met 50-34.

Strakke jeans

De Promiss dames slim jeans zijn anders dan de gewone Promiss-damesjeans. Doordat de broek strak langs je benen zit geven ze je namelijk een heel slank silhouet. Om dit extra kracht bij te zetten draag je de Promiss dames slim jeans met een strakke top. Maar het is ook heel leuk om Promiss dames slim jeans te combineren met een slobbertrui of een lang, wijdvallend tuniek.

Snel in huis

Haal de Promiss dames slim jeans snel in huis zonder gedoe. Je bestelt ze gewoon via onze webshop. Doe je dit vandaag nog dan ontvang je je spijkerbroek morgen al in huis (behalve op zondag). Bezorging boven 20.- is kosteloos.