Merken

PROMISS trenchcoat dames

Het Nederlandse klimaat trakteert ons geregeld op een fikse regenbui. Onze trenchcoats voor dames beschermen je tegen die nare hoosbuien. Promiss trenchcoat dames zijn niet alleen waterproof, maar ook ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss trenchcoat dames

Je kijkt naar je spiegelbeeld. Het lijkt vandaag eindelijk eens een good-hair-day te zijn! Tevreden zet je je föhn uit. Nog even lippenstift opdoen, en je bent klaar om te vertrekken. Je gedachten worden onderbroken door een bekend geluid. 'Oh nee hè...' schiet het door je hoofd. Je werpt een blik uit het raam. Jawel hoor: de eerder strakblauwe lucht heeft zich verwisseld voor een grijs wolkendek. Dikke regendruppels komen met bakken uit de hemel. Argh - wat moet je nou aantrekken? Promiss trenchcoat dames houden je lekker droog en zien er ook nog eens leuk uit. Ben je ook op zoek naar een waterproof jas? Neem dan snel een kijkje in onze collectie!

Ken je klassiekers

De trenchcoat is al decennialang niet weg te denken uit het modebeeld. Een ware klassieker dus! Doordat de trenchcoat de nadruk op de taille legt, is deze pasvorm zeer flatterend voor veel verschillende lichaamstypes. In de collectie van Promiss vind je verschillende soorten trenchcoats. Je kan kiezen tussen verschillende materialen, kleuren en stijlen. Promiss trenchcoat dames zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 50.

Trotseer die regenbui in stijl

Ontdek je een leuke jas in de collectie van Promiss? Je bestelt het item van jouw keuze eenvoudig bij ons op de website. Bij aankopen vanaf 20.- is de verzending geheel gratis. Krijg je geen genoeg van de elegante jassen van Promiss? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Promiss-dameswinterjassen.