Merken

PROMISS dames jassen & jacks

Het Nederlandse Promiss brengt klassieke en moderne kleding samen. Bij dit merk koop je de mooiste dames jassen & jacks van goede kwaliteit tegen een prima prijs. Promiss onderscheidt zich door he ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Promiss dames jassen & jacks

Een jas is niet alleen bedoeld om je warm te houden. Deze kan ook extra nadruk leggen op je persoonlijke stijl. Met een jas uit de collectie van Promiss dames jassen & jacks ben je er zeker van dat je altijd goed gekleed de deur uit gaat. Maak je keuze en vul je outfit aan met een van de mooie jassen van Promiss.

Voor ieder seizoen een geschikte jas

Het spreekt voor zich dat Promiss haar collectie van jassen en jacks aanpast op het seizoen. Ze doen dit niet alleen omdat je in de winter niets aan een zomerjas hebt, maar ook om de collectie altijd aan te passen aan de geldende trends. De mooiste kleuren en de meest zachte materialen worden gecombineerd in de collectie van Promiss dames jassen & jacks. Promiss dames jassen & jacks koop je in de maten 34 tot en met 50.

Promiss dames jassen & jacks kopen bij wehkamp

Selecteer je wensen en eisen in de zoekfilters op de site en je krijgt een compleet overzicht van Promiss dames jassen & jacks die hieraan voldoen. Kijk ook eens op onze site voor een Promiss tussenjas voor dames. Plaats je je bestelling vandaag voor 23:59 uur, dan heb je deze de volgende dag al in huis.