Merken

Profoon portofoons

Profoon brengt je een mooie collectie Profoon huistelefoons en mobiele telefoons met een zeer hoog gebruikersgemak. De grote toetsen zijn ideaal voor kinderen en volwassenen. Het intoetsen van een num ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Profoon

De kleinkinderen bellen is soms niet zo gemakkelijk als je zicht wat slechter wordt. En al helemaal niet met al die kleine toetsen. En heb jij ook geen zin om steeds naar beneden te rennen wanneer de huistelefoon gaat en je boven de was staat te doen? Geen punt. Want voor al je telefoongemak ben je bij Profoon aan het juiste adres.

Bellen voor iedereen

Profoon heeft huistelefoons die extra belplezier geven. Kies voor een draadloze set van twee of drie telefoons die je verspreid door het huis plaatst. Verbind een telefoontje met gemak aan elkaar door, het kan met gemak. Of ben je op zoek naar een huistelefoon met grote toetsen? Handig om toch een nummer goed te kunnen bellen. Programmeer veel gebelde nummers voor en plaats foto’s van de nummerhouders in de daarvoor bestemde lijstjes. Met een druk op de knop heb je de kleinkinderen aan de lijn. Daarnaast is er een uitgebreide collectie Profoon mobiele telefoons met zeer veel gebruikersgemak.

Lekker bellen

Even kletsen met oma, een vraag stellen aan je vader of een feestje plannen met je broer is veel leuker met de telefoons van Profoon. Naast gebruikersgemak zien de toestellen er tevens zeer mooi uit. Hierdoor nemen ze een opvallende plek in, in je interieur. Want deze telefoons – ook de mobieltjes – mogen dankzij hun gestroomlijnde uitvoering gezien worden. Helemaal met de leuke foto’s van je contacten erop.

Vandaag bestellen, morgen bellen

Tijd voor een nieuwe telefoon? Plaats dan vandaag je bestelling en wij bezorgen de telefoons van Profoon morgen bij je thuis.