Jurken & rokken

Wil je graag lekker fit blijven terwijl je ondertussen je favoriete tv-serie bekijkt? Dat kan met de fitnessapparatuur van Pro-Form. Dit innovatieve Amerikaanse merk combineert de nieuwste wetenschap op het gebied van fitness met het gemak van een hometrainer. Bekijk nu de complete collectie Pro-Form fitnessapparatuur bij wehkamp.

Andere klanten kochten of bekeken

Pro-Form

Iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om te sporten. Doe je het om gezond te blijven, zodat je meer tijd met je familie en vrienden kunt doorbrengen in goede gezondheid? Ervaar je sporten en fitnessen als uitlaatklep voor de stress die je iedere dag opbouwt? Is het een hobby waar je graag tijd aan spendeert? Wat jouw persoonlijke redenen ook zijn, Pro-Form heeft geschikte fitnessapparatuur voor jou. De apparaten zijn ergonomisch ontworpen en geven je continu feedback, bijvoorbeeld over het aantal calorieën dat je verbrandt. Daarmee geven ze je een extra steuntje in de rug bij het afvallen en een extra boost bij het fitnessen.

Pro-Form: veelzijdig en makkelijk

Hou je van hardlopen? Of zit je liever op de fiets? Pro-Form biedt je verschillende mogelijkheden als het om hometrainers en fitnessapparatuur gaat. Kies bijvoorbeeld voor een van de Pro-Form loopbanden, crosstrainers of roeitrainers. Al deze apparaten zijn zo gemaakt dat ze makkelijk bij je thuis passen. Zo kun je eenvoudig trainen op een moment dat het jou uitkomt, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Fitnessapparatuur van Pro-Form bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je je Pro-Form fitnessapparatuur eenvoudig online. Wij komen je bestelling de volgende dag bij je thuis bezorgen en zetten je nieuwe fitnessapparaat voor je op zijn plek. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij iedere aankoop boven de 20.-. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of webcare.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.