Merken

PrimaDonna

PrimaDonna lingerie online bij Wehkamp Als je een grote cupmaat hebt, zit je goed bij PrimaDonna. Al sinds 1865 zetten we vrouwelijke vormen in de kijker met prachtige en kwalitatief luxe bh’s van cup ...

145 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PrimaDonna

Met onze verschillende collecties bieden we steun én stijl in elke situatie. Of je nu aan het werk bent, je klaar maakt voor een avondje uit of je fit traint in de sportschool. De collecties bestaan uit PrimaDonna Lingerie, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim en PrimaDonna Sport. Dus of je nu behoefte hebt aan daily support of stylish swimwear, wij hebben altijd een vorm die bij je past.

Lingerie ontwikkeld en getest door vrouwen met een grote cupmaat

Onze lingerie is gemaakt van de meest luxueze materialen en de fijnste stoffen. Daarna worden de stuks zorgvuldig getest door echte vrouwen zodat je bh met bijpassende slip of shapewear perfect past. En dat alles met een fashion mindset ontworpen. PrimaDonna biedt altijd de juiste ondersteuning, fysiek en mentaal. Want wat je draagt, straal je uit.

Celebrating curves since 1865

Onze passie is het ontwerpen van de perfecte pasvorm voor een goede dosis zelfvertrouwen. En dat doen we door mooie en hoogwaardige lingerie te maken voor vrouwen met een grotere cupmaat, al sinds 1865. Dus geef je vormen de support die ze verdienen met PrimaDonna en voel je mooi zoals je bent! We begrijpen dat je niet kunt wachten totdat je onze lingerie in huis hebt. De setjes van PrimaDonna die je voor 23:59 uur bestelt bij Wehkamp, krijg je daarom de volgende dag gratis thuisbezorgd.