Merken

Powerplus

Als je wil gaan klussen is goed gereedschap het halve werk. Powerplus heeft alle mogelijke apparaten die je nodig hebt bij allerlei klussen in en om het huis, van boormachines tot bandschuurmachines t ...

Powerplus

Dat plintje in de slaapkamer vastzetten, die plank in de babykamer ophangen, een afdakje in de tuin maken voor de vuilnisbakken, en de heg snoeien… Er is altijd genoeg te doen in je huis en in de tuin. Voor deze klussen heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. Je kiest daarom voor de apparaten van Powerplus. Voor Vaderdag heb je zelfs een nieuwe Powerplus boormachine gekregen van de kinderen. Je hebt nu al zin om komend weekend de lijst met klusjes in en om het huis aan te pakken!

Powerplus: voor elke klus

Of je nou het behang van de muur in de woonkamer gaat stomen of een gaatje wil boren om je nieuwe schilderij op te hangen: Powerplus heeft doe-het-zelf-gereedschappen voor iedere klus. Dit Belgische merk kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak, eigenschappen die je terugziet in al haar elektrische apparaten. Voor buitenshuis heeft wehkamp allerlei Powerplus tuingereedschap, zoals grasmaaiers en elektrische heggenscharen.

Apparatuur van Powerplus bestellen bij wehkamp

Bekijk je Powerplus apparatuur op onze website en bestel eenvoudig online. De betaling verloopt veilig en gemakkelijk via iDEAL of creditcard. Bij bestellingen vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten. We bezorgen je nieuwe gereedschap de volgende dag bij je thuis. Bovendien nemen we je oude apparaat weer mee als je dat wil. Wil je advies voordat je een van de Powerplus apparaten aanschaft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen je graag.