Merken

Polydaun

Om iedere dag fit te zijn en lekker in je vel te zitten, heb je goede nachtrust nodig. Met de speciaal ontworpen synthetische hoofdkussens en dekbedden van het Zweeds-Nederlandse merk Polydaun lig je ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Polydaun

Het leven is vaak druk. Een gezin met kinderen, werk, familie en vrienden, vrijwilligerswerk, mantelzorg, hobby's... je hebt meer dan genoeg te doen! Om al deze ballen in de lucht te houden en daar ook nog van te kunnen genieten, is het essentieel dat je regelmatig bijtankt en goed slaapt. Daarom heb je voor kussens en dekbedden van Polydaun gekozen. Ook voor je kinderen heb je Polydaun babybedtextiel uitgezocht bij wehkamp. Zo slaapt je hele gezin heerlijk!

Polydaun: comfortabel en praktisch

Het Nederlandse merk Polydaun hoort bij een Zweeds moederbedrijf. Polydaun is gespecialiseerd in synthetische dekbedden en hoofdkussens. De speciaal ontwikkelde materialen zorgen ervoor dat je het niet te warm krijgt wanneer je slaapt. Bovendien beweeg je makkelijk onder je dekbed en voelt het niet zwaar aan. Synthetische dekbedden nemen goed vocht op en ademen voldoende. Bovendien zijn ze goed schoon te maken. Je kan ze makkelijk in de wasmachine wassen en er 's avonds weer onder slapen, omdat ze zo snel drogen.

Dekbedden van Polydaun bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je je Polydaun dekbedden en hoofdkussens, ook voor je kinderen, makkelijk online. Betaal in een veilige digitale omgeving met iDEAL of creditcard en ontvang je bestelling de volgende werkdag al thuis. Wanneer je je artikelen toch niet wil, kan je ze bij wehkamp gratis terugsturen of ruilen. Heb je hulp nodig? Onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar!