Merken

Polydaun

Om iedere dag fit te zijn en lekker in je vel te zitten, heb je goede nachtrust nodig. Met de speciaal ontworpen synthetische hoofdkussens en dekbedden van het Zweeds-Nederlandse merk Polydaun lig je ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Polydaun beddengoed

Comfortabel slapen en uitgerust wakker worden willen we allemaal, nietwaar? Zoek je kwalitatief hoogwaardig beddengoed voor op de slaapkamer of is het bedlinnen op de logeerkamer hoognodig aan vervanging toe? Bij Polydaun is er volop aandacht voor iedere slaapbehoefte. Dit zie je terug in een veelzijdige collectie Polydaun beddengoed. Er is onder meer rekening gehouden met mensen die veel transpireren of die hinder ervaren vanwege een huisstofallergie. Polydaun beddengoed houdt je lekker warm en voorkomt vervelende allergische reacties.

Polydaun beddengoed voor volwassenen en kinderen

Met de artikelen uit het veelzijdige aanbod beddengoed van Polydaun voorzie jij je slaapkamer binnen de kortste keren van kwalitatief hoogwaardig beddengoed. De synthetische dekbedden en kussens zijn van een uitstekende kwaliteit en ze zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het Öko-tex certificaat biedt je de garantie dat de hoofdkussens en dekbedden vrij zijn van schadelijke stoffen. Met een beter gevoel kan je nauwelijks in bed stappen. Het beddengoed is uitsluitend te koop in de kleur wit en is gemakkelijk schoon te houden.

Nog meer beddengoed

Is er een kleintje op komst of wil je het beddengoed op de babykamer vervangen? Met de artikelen uit onze ruime collectie Polydaun voor de babykamer kies je voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed waardoor je kleintje altijd lekker slaapt.

Bestel Polydaun beddengoed voor de slaapkamer gemakkelijk online bij wehkamp. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.