Merken

POLO Ralph Lauren dames jeans

Met de Polo Ralph Lauren damesjeans voel je je geweldig. De pasvorm van het populaire merk is uitstekend, net als de kwaliteit. De kleding van de Amerikaanse ontwerper is al jarenlang één van de meest ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Polo Ralph Lauren damesjeans

Soms heb je van die dagen dat het allemaal niet meezit. Er is niet echt één aanleiding, maar het is meer een opstapeling van kleine dingen. Troostende woorden van mensen uit je omgeving helpen niet. Je hebt dan kleding nodig om jezelf weer uit die negatieve cirkel te trekken. Met de Polo Ralph Lauren damesjeans voel jij je als herboren, je voelt weer de kracht om door te gaan en achter je te laten wat er gebeurd is.

Casual en stijlvol

De collectie Polo Ralph Lauren damesjeans laat zich het beste omschrijven door de woorden 'casual' en 'stijlvol'. De spijkerjeans draag je naar je werk of naar een verjaardag, met mooie pumps en een elegante blouse uit de collectie Polo Ralph Lauren dames blouses & tunieken. De witte jeans is uitstekend geschikt voor de warme, zomerse dagen. Leuk voor tijdens een picknick of op het terras onder het genot van een drankje.

Optisch lange benen

Met de skinny fit jeans van Ralph Lauren lijken je benen optisch langer. Als een echte model kom jij de ruimte binnen. Straal zelfvertrouwen uit en voel ook het zelfvertrouwen. Gun jezelf vandaag nog een goede nieuwe jeans en schaf hem aan, dan heb je de jeans morgen al in huis. Vanaf 20.- bezorgen we gratis, dus zeker ook jouw Polo Ralph Lauren damesjeans.