Jurken & rokken

Preppy: zo zou je de stijl van het merk POLO Ralph Lauren kunnen omschrijven. De kleding is vaak vrij basic, waardoor het goed te dragen is naar elke gelegenheid. De kleuren van de collecties zijn altijd on trend, zodat je er altijd fashionable bijloopt. Kom het uitgebreide aanbod POLO Ralph Lauren bekijken, met onder andere jeans, polo’s en accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

POLO Ralph Lauren

Je houdt van lekker basic. Van kleding die lekker zit en waar jij je vooral lekker in voelt. Casual, maar toch ook een beetje zakelijk of formeel. Daarom kies je voor de dames- en herenmode van POLO Ralph Lauren, want dat past helemaal bij jou.

Preppy mode voor iedereen

De preppy stijl van POLO Ralph Lauren houdt in dat de kleding casual is maar toch een formeel tintje heeft. In de collectie kom je uiteraard de kenmerkende polo van POLO Ralph Lauren tegen, maar ook T-shirts, jurken, broeken en accessoires voor heren en dames. Er is zelfs een hele collectie met baby- en kinderkleding opgenomen met uiteraard een schare aan POLO Ralph Lauren kinderpolo's. De kleding is verkrijgbaar in de jeansmaten 26-28 tot en met 32-35 (dames) en 28-32 tot en met 42-34 (heren) en de kledingmaten 34/XS tot en met 44/2XL (dames), 42/2XS tot en met 56/3XL (heren) en 62 tot en met 176 (kinderen).

Makkelijk combineren

POLO Ralph Lauren maakt modieuze items die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Zo zijn de kleuren binnen de collectie op elkaar afgestemd. Maar ze komen tevens terug in de verschillende kledingstukken. Zo kan bijvoorbeeld een bepaalde tint roze terugkomen op een polo, een jurk, een broek, schoenen en zelfs een overhemd. Door dan te kiezen voor een polo in een kleur die terugkomt in een paar POLO Ralph Lauren herenschoenen, creëer je een harmonieuze outfit waarin je graag gezien wordt.

Collectie voor ieder moment van de dag

Binnen de collectie POLO Ralph Lauren kom je heel veel verschillende kleding tegen, zodat je voer iedere gelegenheid wel iets kan vinden. Zo is er badmode, nachtmode, zakelijke kleding en vrijetijdskleding voor heren, dames en kinderen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.