Merken

Polaroid

Zoek jij een zonnebril die je 100% UV-bescherming biedt? Dan moet je de zonnebrillen van Polaroid hebben! En naast een optimale bescherming voor je ogen, zijn ze ook nog eens hartstikke fashionable. B ...

87 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Polaroid

Je herinnert je de Polaroidcamera’s van vroeger nog goed. Hiermee kon je je foto meteen uit het apparaat laten rollen, zodat je een uniek aandenken had. Ook is Polaroid je bekend vanwege de zonnebrillen die uv-straling tegenhouden. Dit merk is inmiddels al decennialang toegewijd aan het maken van hoogwaardige instant camera’s en zonnebrillen. Met functionele ontwerpen die topkwaliteit bieden.

Zonnebrillen, camera’s en accessoires

Wij hebben Polaroid digitale camera’s kan je je opnames digitaal opslaan, bewerken en meteen printen op fotopapier. Het resultaat: foto’s van topkwaliteit. Dit merk biedt compacte camera’s met talloze mogelijkheden, zoals het delen van je foto’s met vrienden en het maken van video’s.

Gepolariseerde zonnebrillen

Polaroid begon in 1937 in Amerika met het maken van filters voor fotocamera’s en glazen voor microscopen en zonnebrillen. Het merk is vooral bekend vanwege de zonnebrillen met polariserende glazen. Die filteren het daglicht, waardoor je geen last hebt van schittering. Naast comfortabele modellen voor mannen heeft Polaroid veel dames-, meisjes- en jongenszonnebrillen met een eigentijdse of trendy vormgeving.

Koop Polaroid bij wehkamp en geniet van een helder zicht en haarscherpe foto’s. Met de beschermende zonnebrillen en de multifunctionele camera’s zie je het leven altijd zonnig in.