Jurken & rokken

Als er iets is wat Polaroid hoog in het vaandel heeft staan, dan is het wel kwaliteit. Of het nu op het gebied van fotografie of zonnebrillen is. De scherpste foto’s en je ogen goed beschermen tegen de zon? Dan zijn de producten van Polaroid waar jij naar op zoek bent. En goed nieuws: want je shopt het nu snel en gemakkelijk online bij wehkamp.

Polaroid

Je herinnert je de Polaroidcamera’s van vroeger nog goed. Hiermee kon je je foto meteen uit het apparaat laten rollen, zodat je een uniek aandenken had. Ook is Polaroid je bekend vanwege de zonnebrillen die uv-straling tegenhouden. Dit merk is inmiddels al decennialang toegewijd aan het maken van hoogwaardige instant camera’s en zonnebrillen. Met functionele ontwerpen die topkwaliteit bieden.

Zonnebrillen, camera’s en accessoires

Wij hebben Polaroid herenzonnebrillen en hippe modellen voor dames en kinderen. Voor een schitteringsvrij zicht met natuurlijke kleuren. Ben je op zoek naar fotospullen van Polaroid, dan kan je bij ons terecht voor camera’s, filters en printers waarmee je binnen een minuut een foto afdrukt. Bestel bij ons ook vellen vlek- en waterbestendig fotopapier of een 3D-pen voor je eigen 3D-creaties.

Direct-klaar camera’s

Hoe leuk is het om van een vakantie of een feest meteen een foto in handen te hebben! Met onze Polaroid digitale camera’s kan je je opnames digitaal opslaan, bewerken en meteen printen op fotopapier. Het resultaat: foto’s van topkwaliteit. Dit merk biedt compacte camera’s met talloze mogelijkheden, zoals het delen van je foto’s met vrienden en het maken van video’s.

Gepolariseerde zonnebrillen

Polaroid begon in 1937 in Amerika met het maken van filters voor fotocamera’s en glazen voor microscopen en zonnebrillen. Het merk is vooral bekend vanwege de zonnebrillen met polariserende glazen. Die filteren het daglicht, waardoor je geen last hebt van schittering. Naast comfortabele modellen voor mannen heeft Polaroid veel dames-, meisjes- en jongenszonnebrillen met een eigentijdse of trendy vormgeving.

Koop Polaroid bij wehkamp en geniet van een helder zicht en haarscherpe foto’s. Met de beschermende zonnebrillen en de multifunctionele camera’s zie je het leven altijd zonnig in.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.