Merken

Polar

Het bijhouden van je sportprestaties was nog nooit zo makkelijk. Met de wearables van Polar meet je eenvoudig allerlei zaken als je hartfrequentie, snelheid en de afstanden die je aflegt. Kies bijvoor ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Polar

Samen met je beste vriend ben je voor de halve marathon aan het trainen. Jullie liepen al een tijdje samen en omdat het steeds soepeler ging, hebben jullie voor deze nieuwe uitdaging gekozen. Alle prestaties worden nauwgezet bijgehouden met de Polar activiteitentracker. Iedere week gaan er een paar seconden van de looptijd af. Het thuisfront is al bezig met het maken van spandoeken om jullie aan te moedigen. Nog even doorzetten en dan zijn jullie helemaal klaar voor die 21,1 kilometer!

Meten is weten

Of je nou beweegt om af te vallen of sport om fit te blijven, het is altijd leuk om te kunnen zien dat je vooruitgaat. Kies je voor accessoires die je tijdens het sporten draagt of wil je de hele dag bijhouden hoeveel je beweegt? De wearables van Polar zijn ideaal om je prestaties bij te houden. Hou bijvoorbeeld bij waar en hoe ver je loopt met Polar GPS sporthorloges. Bovendien zien de horloges en activiteitentrackers er trendy uit, in stijlvol zwart of juist in een vrolijke kleur.

Wearables van Polar bestellen bij wehkamp

Bij ons bestel je je Polar fitnessaccessoires eenvoudig online, wanneer het jou uitkomt. Je artikelen bezorgen we de volgende dag bij je thuis. Bij bestellingen vanaf 20.- betaal je daarnaast geen verzendkosten. Toch niet tevreden over je aankoop? Dan stuur je het artikel gewoon gratis terug. Onze vriendelijke en deskundige servicemedewerkers staan klaar om je te helpen, mocht je nog vragen hebben.