Merken

PME Legend heren T-shirts

Fris naar je werk, een avondje uit of een vrolijke print voor thuis. De PME Legend heren T-shirts zijn geschikt voor elke bezigheid. De shirts zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een goede pas ...

65 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PME Legend heren-T-shirts

Normaal trek je een van je PME Legend heren-T-shirts aan die een vrolijke print bevat met frisse kleuren. Die zakelijke bespreking vanmiddag op je werk vraagt om een iets strakkere look. Geen probleem, want ook daar heb je een bijpassend, donkerblauw shirt voor zonder opsmuk. 's Avonds ga je nog even op een terrasje zitten met vrienden. Het is net te koud voor alleen een shirt, maar weer te warm voor een trui of jas. Met een van de PME Legend heren-T-shirts met lange mouwen is dat probleem opgelost. En je kan altijd de mouwen een stukje oprollen.

Dress to impress

De designs van de PME Legend heren-T-shirts zijn allemaal met veel zorg ontworpen. Dat heeft geresulteerd in een strakke kledinglijn met veel variatie. Van lichte kleuren met drukke prints tot warme, donkere kleuren met streepjes. De shirtjes blijven ook na veelvuldig wassen hun oorspronkelijke kleur en opdruk houden. Zo kan je extra lang van je PME Legend heren-T-shirts genieten. Dus kijk snel rond en vind het T-shirt dat aansluit op je wensen.

Maak je outfit af met een paar jeans

Je hebt een van de PME Legend heren-T-shirts aan je winkelmandje toegevoegd, maar er ontbreekt nog iets: een paar jeans. Gelukkig matchen de PME Legend heren jeans met de T-shirts en vind je daar vast het aansluitende kledingstuk om je outfit compleet te maken.