Merken

PME Legend heren overhemden

Als je stijlvol voor de dag wil komen, dan draag je de PME Legend herenoverhemden. PME Legend behoort tot de stoerste mannenmerken en is populair vanwege zijn kwaliteit, pasvorm en gedurfde ontwerpen. ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PME Legend herenoverhemden

Je bent dol op overhemden. Ze staan je altijd goed en je kan er eindeloos mee variëren. Je hebt er al tientallen in je kast hangen, je mag het bijna een verslaving noemen. De PME Legend herenoverhemden behoren tot je favorieten. Hoe lang je ze ook al draagt, de pasvorm en de kleuren blijven mooi. Ook nu mag je jezelf weer verwennen met een nieuw overhemd. Weet je al voor welke je gaat?

Een overhemd voor elke gelegenheid

De collectie PME Legend herenoverhemden is groot. Je vindt er een diversiteit aan overhemden, zo kan je een hele garderobe samenstellen met overhemden voor elke gelegenheid. Naar een feestje of avondje met vrienden trek je een overhemd aan met een toffe bloemenprint, legerprint, stippen of een van de andere gewaagde prints. Naar het werk ga je voor een rustiger overhemd, in stijlvolle kleuren als blauw, grijs en wit. De overhemden zijn verkrijgbaar met lange en met korte mouwen.

Kies het overhemd uit dat bij jou past

Als je een liefhebber bent van overhemden, dan achten we de kans zeer groot dat je in de collectie van PME Legend herenoverhemden je slag zal slaan. De stijl loopt van casual tot stoer tot extravert. Kies je favoriete kleur en je favoriete print. Nu alleen nog een goede jeans erbij en je bent helemaal klaar. Bekijk ook eens de PME Legend herenjeans en stel direct je complete outfit samen.