Merken

PME Legend heren jeans

De collectie PME Legend heren jeans omvat spijkerbroeken van duurzame kwaliteit met een frisse look. De collectie omvat allerlei modellen, kleuren en maten zodat er altijd wel iets voor jou tussen zit ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PME Legend herenjeans

Heb je met vrienden afgesproken om een drankje te doen in de stad? Hoog tijd om de PME Legend herenjeans uit de kast te trekken. Voor zomerse temperaturen zijn shorts wel zo verkoelend. Ze zien er hip en fris uit en hebben precies de fit die bij je benen past. Maar koelere dagen zijn natuurlijk een mooie gelegenheid om je nieuwe, lange PME Legend herenjeans te showen.

Jeans die passen bij jouw lichaam

De PME Legend herenjeans zijn zo ontworpen dat er altijd wel een model is dat aansluit op jouw lichaam. Belangrijk is om te kijken naar je taille en de dikte van je benen. Afhankelijk daarvan kies je het beste voor regular of slim fit. Ga je de broek vooral dragen in een informele omgeving? Dan kan je een wasprint uitzoeken die je zelf leuk vindt. Voor chiquere gelegenheden zijn donkere denims een goede keuze.

Maak je outfit compleet met een overhemd

Combineer een van de PME Legend heren overhemden met de PME Legend herenjeans die je net hebt uitgekozen. Van vrolijk gekleurde ruitjesmotieven tot strakblauwe overhemden voor nette gelegenheden, je vindt het bij ons allemaal. De PME Legend herenjeans en -overhemden zijn van zulke kwaliteit dat ze zelfs na veelvuldig wassen nog als nieuw lijken.