Merken

PLDM by Palladium

Sneakers die er leuk uitzien, goed zitten en alle blikken naar je voeten krijgen? Dat kan met de PLDM by Palladium damesschoenen. Of je nou een vrolijke print op je schoenen wil of een stijlvolle effe ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

PLDM by Palladium damesschoenen

Je huidige sneakers vallen nog net niet uit elkaar van ellende, dus is het dringend tijd voor nieuwe. De PLDM by Palladium damesschoenen zijn precies wat je zoekt: stevige schoenen met een goede ondersteuning en verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. De hoge variant is bijvoorbeeld voorzien van een omslaande rand die met een knoop vastgedrukt kan worden. De ideale PLDM by Palladium damesschoenen die je zowel in de zomer als de winter aan kan trekken.

Stof of suède?

De PLDM by Palladium damesschoenen hebben een flexibele, rubberen zool en een bovenstuk dat gemaakt is van suède of stof. Deze varianten zitten hetzelfde maar hebben een totaal andere uitstraling. De nette suède schoenen doen het vooral goed op het werk of tijdens een chic feestje, terwijl er casual modellen van stof zijn die ludieke, zomerse prints hebben. Kies de PLDM by Palladium damesschoenen van je keuze of bestel ze gewoon allebei.

Hoog en laag

De lage variant van de PLDM by Palladium damesschoenen is bij uitstek geschikt voor zomers weer. De afwerking met zichtbare stiksels geeft de schoen een speelse, nonchalante uitstraling. Vooral het model met mozaïekmotiefjes spreekt tot de verbeelding. Zoek je dat echte zomergevoel? Kijk dan ook eens bij onze damesslippers. De hoge schoenmodellen hebben een vouwbare flap en stralen iets meer stijl uit dan de lage exemplaren.