Merken

PlayStation 4

In 2013 bracht Sony de Playstation 4 op de markt. Deze vernieuwde versie van de wereldwijd populaire spelcomputer werd met gejuich ontvangen door de fans. Zo zijn Playstation 4 games realistischer dan ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

PlayStation 4 PS4 consoles

Al jarenlang ben je een fanatieke gamer. Je verslaat iedereen met FIFA en je speelt urenlang Call of Duty. Maar je bent nu toe aan een nieuwe uitdaging. Bij vrienden zie je dat de games op de PlayStation 4 PS4 consoles veel beter naar voren komen. Ze zijn haarscherp en voelen realistisch aan. De tijd is aangebroken om afscheid te nemen van je PlayStation 3 en ruimte te maken voor de nieuwste PlayStation 4.

Kies de PlayStation 4 die aan jouw eisen voldoet

In ons assortiment heb je keuze uit maar liefst twee uitvoeringen van de PlayStation 4 PS4 consoles. De PlayStation 4 Slim is strak en dun vormgegeven. De console bevat maar liefst 30% minder volume dan de eerdere modellen en gebruikt ook minder stroom. De Slim is verkrijgbaar met een opslaggrootte van 500 GB. De Pro brengt verbeterde gedetailleerde graphics. De PS4 Pro console ondersteunt beelden met een kwaliteit van 4K en HDR. De Pro heeft 1 TB aan opslagruimte.

Koop een voordelige bundel

Je vindt bij ons ook voordelige PS4 bundels, bestaande uit een van de PlayStation 4 PS4 consoles met een game erbij. Bij ontvangst kan je dan direct gaan spelen. Kies de bundel uit die het beste aan jouw wensen voldoet. Bestel vandaag nog je console en je hebt hem de volgende werkdag al in huis.