Merken

PlayStation 4

In 2013 bracht Sony de Playstation 4 op de markt. Deze vernieuwde versie van de wereldwijd populaire spelcomputer werd met gejuich ontvangen door de fans. Zo zijn Playstation 4 games realistischer dan ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playstation 4

Games waren ooit tweedimensionaal en met een korrelig beeld, maar tegenwoordig ziet menig game er levensecht uit. Zo wordt het nóg eenvoudiger om helemaal op te gaan in de fantasiewereld van je favoriete spel. Hiervoor is de Playstation 4 ideaal. Veel games zijn op de spelcomputer van Sony namelijk verkrijgbaar in een veel hogere resolutie dan bij andere spelcomputers. Bovendien zijn er tal van nieuwe spellen die alleen beschikbaar zijn voor de Playstation.

Van console tot virtualrealitybril

In ons assortiment vind je niet alleen de Playstation 4 zelf, maar ook tal van spellen voor deze console. Heb je deze moderne spelcomputer nog niet in huis? Kijk dan ook eens bij onze verzameling Playstation 4 bundels. Hier vind je interessante pakketdeals voor consoles en een of meerdere interessante games. Om thuis tegen vrienden te spelen, zijn er ook extra controllers in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor een geheel nieuwe game-ervaring koop je eveneens een virtualrealitybril.

Strak design en eenvoudig in gebruik

Elke nieuwe Playstation ziet er weer iets beter uit dan het vorige model. Dit geldt ook voor de elegant en modieus vormgegeven Playstation 4. Bovendien is deze spelcomputer heel eenvoudig te gebruiken. Door de verschillende menu's navigeren gaat bijvoorbeeld uiterst intuïtief, zodat je in korte tijd precies weet hoe het apparaat werkt. Bij ons schaf je ook met een gerust hart een console of een van de games als cadeau aan. Valt het presentje niet in de smaak bij je vriend(in), dan is retourneren bij wehkamp namelijk helemaal gratis.